HunniaNet

 

 

"Aki uralja a múltat, az uralja a jövőt is, aki uralja a jelent, az uralja a múltat is"
(Orwell)

cc
1 2 3 4 5

Tóth Tibor
2009. július 30.

A Föld bolygó és azon belül a magyarság helyzete 2009-ben

Akkor most következzen egy rövid összefoglaló magyar szemszögből a jelenlegi emberiség helyzetére vonatkozóan. Csoportokba szedjük a témákat, de az egészet egyben kell látni. Ideje felébredni emberek! Elég legyen a tömegembereket gyártó népbutító médiák hatalmából!
A kétkedőknek csak annyit mondhatok: „aki nem hiszi, járjon utána”.


Magyar Nemzet Online
2009. június 24.

Átvertek minket

Varga István szerint nem volt szükségünk a 25 milliárd dolláros hitelre

Nem volt szüksége Magyarországnak arra a 25 milliárd dolláros hitelre, amelyet az IMF, az EU és a Világbank tavaly kölcsönzött a Gyurcsány-kormánynak - állítja Varga István, a Magyar Adófizetők Országos Szövetségének alelnöke. A nemzetközi pénzügyi folyamatokat mérnökszemmel elemző szakértő szerint a magas összegű hitel csupán a nemzetközi pénzügyi közösség igényét szolgálta azzal, hogy a beáramlott spekulatív tőke kivonásához biztosítsa a devizafedezetet.


Szalay László / Kuruc.info
2009. június 18.

Háború a zsidók ellen?

Június másodikán kapott szárnyra külhonban a „hír”, hogy hazánkban egyesek háborúra készülnek a zsidók ellen. A hazai sajtó néma maradt. A közszolgálati média sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta ezt a kuriózumnak számító információt, maradt tehát a hallgatás. Azóta is nagy a csönd, mint egy üres disznóólban. Ideje hát megszólalni. Mielőtt azonban kibontanánk az igazság néhány részletét, körítésül két – későbbi – apró hírt kell ismét feltálalnunk az olvasónak.
 


Kuruc.info
2009. június 18.

Letiltotta a TMRSZ-szel kapcsolatos zsidó hazugságokat leleplező cikket a "Magyar" Hírlap cionista főszerkesztője

Letiltotta Stefka István főszerkesztő az alábbi előre megbeszélt, rendszeres szerzőjétől származó cikket annak tartalma miatt. Az izraeli nagykövetet vendégül látó zsidó Stefka karrierje a pártállam idején indult, utána az MDF környékén kavarta az ürüléket - egyenes tehát az életút, akárcsak munkatársáé, Bayer Zsolté.


Nemzeti Hírháló
2009. június 1.

A polgárháborúnál is veszélyesebb a társadalmi rothadás

Az a közösség, mely képtelen önmagával szóba állni,
önmagát pusztítja el

- Bogár László közgazdász professzor írásai egyértelműen hazánk jelenlegi válságos, pontosabban vészterhes időszakát elemzik. Ezek a megdöbbentő helyzetelemzések arra figyelmeztetnek, hogy egy évtizedünk van arra, hogy megmaradjunk, de ha nem cselekszünk, az országunk végleg elpusztul. Ez a válságos időszak, melyet nap, mint nap átélünk egyáltalán békeidőnek nevezhető?

Hazánk történelme során még nem volt ilyen vészterhes időszak. Az elmúlt ezer évben csak pusztító járványok, és háborúk esetén fordult elő az, hogy ez a nemzet megengedte, hogy évtizedeken át, pusztuljon a nemzet saját, fizikai teste. A 40 éve tartó népesedési lejtő mellett egészségi állapotunk is lejtőre került. Ez akkor is nagyon drámaivá teszi a helyzetet, ha nyugatra is jellemző a népesedési lejtő, bár az egészségügyi nem. Csak Ukrajnában és Oroszországban rosszabb a helyzet, mint nálunk.


Kuruc.info
2009. június 1.

Siklósi András: A Kárpát-medence egységének visszaállítása nélkül soha nem lesz béke

Európa legcsodálatosabb országába hentesbárddal vágott a trianoni diktátum. Máig azt híresztelik, hogy a nemzetiségi elnyomás és a háborúvesztés okozta. Pedig ez csak féligazság, vagy inkább hazugság. Nézzük a tényeket.
Trianon


Kuruc.info
2009. április 12.

Mahmúd Ahmedinezsád: „A német nép gyűlöli a cionista rezsimet”

Mahmúd AhmedinezsádMahmúd Ahmedinezsád iráni elnök interjút adott a Der Spiegel (A Tükör) című német hetilapnak. Az április 11-én megjelent interjúban a perzsa elnök a zsidó holokausztról és a palesztin nép sorsáról is beszélt. Ahmedinezsád a beszélgetés folyamán néha a kérdező szerepét is átvette, amikor is jól odamondogatott a cionistákat védelmező, kötelességtudó német riporternek.


Magyarok Szövetsége
2009. március 23.

Valótlant állított az MTI a Magyarok Szövetségének zászlóbontásáról

*Valótlant állított az MTI a Magyarok Szövetségének zászlóbontásáról, ezért mint a rendezvény bejelentő-szervezője az alábbiak szerinti helyreigazítási kérelmet küldtem az MTI-nek. Pár óra múlva felhívtak az MTI-től, elmondták, hogy felcserélték két rendezvény anyagát, ezért elnézést kértek. Közben több száz hírportál átvette és leközölte az MTI által kibocsátott álhírt. Azt...


2009. február 26.

Titkok és összefüggések, amit minden magyarnak ismerni kell!

A Kárpát-medence földrajzi elhelyezkedése pontosan Európa közepe. Az
égtájakat figyelembe véve teljesen mindegy, hogy egy átutazó milyen
irányból jön és milyen irányba folytatja útját. Ezt a területet központi
helyzetébõl adódóan mindenképpen érintenie kell. Vagyis mi jelentjük Európa
közepét.


turulhir.eoldal.hu
2009. február 20.

MIÉRT JÁTSZIK RÁ A VEZETÉS A POLGÁRHÁBORÚRA?

Nem tudom, ki mennyire van tisztában ezekkel a dolgokkal, konkrét, egyértelmű, 100%-os megcáfolhatatlan bizonyíték nincs rá, de leírom azoknak, akik nem hallottak még róla, hogy VÉLHETŐEN mire megy ki ez az egész, a magyarok és cigányok összeugrasztása, polgárháborús helyzet szítása.

Rátérve a lényegre, a dolgok mozgatórugójára (és itt nagyon kéretik nem abbahagyni az olvasást egy legyintéssel!): van egy ország, úgy hívják Izrael. Izrael a Közel-Keleten található, mint tudjuk, szomszédjaik pedig arabok. A két kultúra nagyon "üti" egymást, teljesen különbözőek, és ez komoly feszültségeket szül. Ám önmagában ez nem eredményezne olyan háborús helyzetet, mint amit ma láthatunk ott. A helyzet oka az, hogy Izrael állam 1948-ban alakult meg a palesztin nép földjén, ahol addig palesztinok éltek, zsidók csak elenyésző számban. Az állam megalakulása azt eredményezte, hogy az addig országgal nem rendelkező zsidók Palesztinába vándoroltak, és számuk ugrásszerűen megnőtt. A miértre, és hogyanra most nem térnék ki, mert ez az írás nem erről szól. Lényeg a lényeg: a palesztinok kitaszítottak lettek saját otthonukban. Ugyanolyan ez, mintha pl. Magyarországra széles nemzetközi segítséggel bantu-négerek milliói települnének be, és kikiáltanák az Európai Bantu Köztársaságot, magasról téve az őslakos magyarok jogaira.
PageRank ellenőrzés

Honlaptérkép

 
 

A HunniaNet.net szerkesztői kijelentik, hogy a HunniaNet oldalain megjelenő írások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállalnak, mindenkor a szerzők viselik az erkölcsi, politikai és jogi felelősséget, úgy a polgári jogi, mind a büntetőjogi következményeket illetően.